Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

8ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων Δελτίο Τύπου Λήξης

Νάματα, 9 Αυγούστου 2015

Η Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα Ναμάτων (ΟΕΑΝ) θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον 8ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων (Νάματα, 9 Αυγούστου 2015) και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία του σκληροτράχηλου-πανέμορφου Άσκιου. Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πάρα πολλά (και σε πολλές περιπτώσεις πολύ μακρινά) μέρη της Ελλάδας.
Η ΟΕΑΝ ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά, που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.
Η ΟΕΑΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να στεφθεί με επιτυχία ο Ορεινός Αγώνας. Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει τοn Δήμο Βοΐου, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, την Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας, τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Όμιλο Πτολεμαΐδας, τους εθελοντές γιατρούς του αγώνα, τη νεολαία και τους εθελοντές από τα Νάματα, καθώς επίσης και τους φίλους των Ναμάτων, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να διοργανωθεί ένας αγώνας τόσο υψηλής ποιότητας.

Τέλος ανακοινώνεται ότι ο 9ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων έχει ήδη οριστεί για τις 7 Αυγούστου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου